Nytt lokale, nye muligheter, nye kunder

-Innflytting og tilvenning i nye lokaler har tatt tid, men vi har klart å opprettholde produksjonen så å si hele tiden. Nå er alle maskinene operative og vi har begynt å dra nytte av bedre fasiliteter, enklere logistikk og mulighetene for å utnytte maskinene bedre enn før vi flyttet, sier Ivar Solberg.
Som daglig leder har han jobbet hardt for å sørge for at kundene får varene de har bestilt i tide.

Publisert 29.11.2013 kl. 16:17 av Oddvar Almelid

Jakta Metall klar for nye utfordringer og nye oppdrag

-Vi er godt fornøyd med å ha klart å opprettholde produksjonen så å si hele tiden mens flyttingen pågikk. Maskinparken har fått en grundig overhaling i forbindelse med overgangen til nytt lokale og er nå fullt operative. Både kundene våre og vi internt drar nytte av større produksjonslokale, med alt på ett, flatt gulv og mulighet for å utnytte maskinene bedre enn før vi flyttet, sier Ivar Solberg.
Som daglig leder har han jobbet målrettet for å hente ut mest mulig av potensialet for bedre effivitet og mer rasjonell drift. Han skryter av staben:
-Innsatsen som medarbeiderne har vist under flytteprosessen og i løpet av dette året har vært imponerende. Det har vært hard jobbing både tidlig og seint. Hadde jeg visst på forhånd hvor krevende dette ville bli, så hadde jeg gruet meg. Jeg er godt fornøyd med at vi klart å holde produksjonen i gang, så uten fleksible og velvillige medarbeidere hadde dette ikke gått så bra som det tross alt har gjort.

Økt kapasitet og nye markeder
Det var flere grunner til å flytte fra lokalene på Lone til Hauge. Et av de viktigste var å samle virksomheten under ett tak og dermed gi synergier i forhold til arbeidsoppgaver og intern logistikk. De gamle lokalene var blitt for trange. Det var ikke rom for flere maskiner.  Jakta Metall vurderer å få inn en ny, stor Mazak-maskin. Denne vil gjøre Jakta i stand til å kunne produsere deler med større diameter og lengde enn før.  Dermed vil Jakta Metall kunne betjene kunder, særlig innen subsea, som etterspør deler som vi tidligere ikke har hatt kapasitet til produsere.

-Nytt lokale gir oss gode muligheter å utvide virksomheten, påpeker Ivar Solberg.- Her er rom for flere og større maskiner. Vår ambisjon er å vokse inn i nye markeder og utvikle oss som leverandør. For bedrifter som satser innen subsea og maritim sektor spesielt og industrien generelt tror vi det vil lønne seg å kontakte oss. Vi har spesialkompetanse på flere områder og jobber hardt for å vinne nye og større oppdrag, slår han fast.

Jakta har opparbeidet spesialkompetanse særlig innen el-polering, kombinerte produkt som krever maskinering etter svesing, samenstilling av deler og komponter, samt avansert dreing og fresing.

Lyst og tjenlig lokale

Tilbake

Nyheter

Lengre, større og raskere maskiner

26.09.2014 kl. 09:06 av Oddvar Almelid
Jakta Metall AS satser proaktivt på maskiner [...] Les mer »
Publisert 26.09.2014 kl. 09:06 av Oddvar Almelid

Nytt lokale, nye muligheter, nye kunder

29.11.2013 kl. 16:17 av Oddvar Almelid
-Innflytting og tilvenning i nye lokaler har [...] Les mer »
Publisert 29.11.2013 kl. 16:17 av Oddvar Almelid

Økt fokus på helse, miljø og sikkerhet

29.11.2013 kl. 16:05 av Oddvar Almelid
-Vårt forebyggende vedlikehold av maskinpark [...] Les mer »
Publisert 29.11.2013 kl. 16:05 av Oddvar Almelid

Jakta Metall på flyttefot

08.11.2013 kl. 15:28 av Administrator
I løpet av oktober og november 2013 flytter [...] Les mer »
Publisert 08.11.2013 kl. 15:28 av Administrator