• Maskinerte og elpolerte deler

  • Kvalitet teller for kunden og for oss

  • Fokus på kunden er viktig

  • Lyst og reint lokale, god plass

Lengre, større og raskere maskiner

Publisert 26.09.2014 kl. 09:06 av Oddvar Almelid

Jakta Metall AS satser proaktivt på maskiner som har kapasitet for maskinering av lengre og større deler. Den første av to større Mazak maskiner, Integrex 400Y, er alt kommet i hus. Og om kort tid installeres vår nye Mazak QTN 450 II LBB. Dette gjør Jakta Metall bedre istand til å betjene kundene med raskere maskinering og større dimensjoner.

 

Nytt lokale, nye muligheter, nye kunder

Publisert 29.11.2013 kl. 16:17 av Oddvar Almelid

-Innflytting og tilvenning i nye lokaler har tatt tid, men vi har klart å opprettholde produksjonen så å si hele tiden. Nå er alle maskinene operative og vi har begynt å dra nytte av bedre fasiliteter, enklere logistikk og mulighetene for å utnytte maskinene bedre enn før vi flyttet, sier Ivar Solberg.
Som daglig leder har han jobbet hardt for å sørge for at kundene får varene de har bestilt i tide.

 

Økt fokus på helse, miljø og sikkerhet

Publisert 29.11.2013 kl. 16:05 av Oddvar Almelid

-Vårt forebyggende vedlikehold av maskinparken har fått et betydelig løft som følge av flyttingen. Alle maskinene er grundig rengjort og som en del av prosessen med å gjøre maskinene klare, har serviceteknikere utført vedlikehold, utbedringer og nødvendige bytter av deler fortløpende. Vi har som mål her i våre nye lokaler i Osterøy Industripark på Hauge, at vi skal bli enda flinkere til å ta vare på maskinene...

 

Jakta Metall på flyttefot

Publisert 08.11.2013 kl. 15:28 av Administrator

I løpet av oktober og november 2013 flytter Jakta Metall fra Lono, hvor Aksel Solberg startet virksomheten i en kjeller i 1957. De nye lokalene er tidsriktige og fremtidsrettet og gir nye muligheter for Jakta Metall, som er en maskineringsbedrift i vekst. Den nye adressen blir Osterøy Industripark på Hauge.

 
 

Nyheter


Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på våre produkter og tjenester. Vi vil sende ut nyhetsbrev via epost 2-3 ganger i året. Fokus vil være på bedriftens utvikling, relasjon til kunder, samt små og store saker som kan være nyttig.

Nyhetsbrev

* Felter merket med stjerne er obligatoriske