Fra lærling til fagarbeider ved Jakta, er nøye med å sjekke tegningen.
Fra lærling til fagarbeider ved Jakta, er nøye med å sjekke tegningen.

Jakta Metall AS, en bedrift med fokus på kompetanse og utvikling

Jakta Metall AS er en maskineringsbedrift som kontinuerlig jobber for å bli bedre. Vi har spesialisert oss på produkt som krever erfaring og kompetanse og har en dyktig stab. Til sammen teller vi nå 22 medarbeidere, som liker å ta vare på hverandre og hjelpe til når en kollega ber om det. Samtidig er vi åpen for å vurdere henvendelser fra kompetente og lærevillige fagpersoner.

Like viktig som å ha en god maskinpark, er å ha kompetente medarbeidere - med tilrettelegging for utvikling av kompetanse. Jakta Metall satser bevisst på å bli blant de beste opplæringsbedriften i Nordhordland og Business Region Bergen. Det innebærer å bidra til at medarbeidere tar fagbrev, lærlinger får solid innføring i CNC-faget, annen kursing og opplæring eksternt. Vi har en god kvinneandel i staben (over en firedel) og dette bidrar positivt både til et godt arbeidsmiljø og til fokus på imøtekomme kundenes behov og kravspesifikasjoner.

Er du en dyktig CNC-operatør eller maskiningeniør, som er interessert i ny jobb, kanskje nærmere der du bor? Vi er på utkikk etter en person som har god greie på Edge-CAM og har bred erfaring med Mazak maskiner og gjerne er kompent på fresing.

NB! Jakta Metall does not currently have any position open, unless the candidate is a highly skilled Edge-Cam-user.

Jakta Metall har en avansert maskinpark, hovedsaklig med Mazak CNC-maskiner. Vi en Mazak Muliplex 6200 med robotstyrt mating inn og ut, tre IG-maskiner, samt en QTN 450LLB. Sistnevnte har kapasistet til innvending maskinering fra begge ender på opp til 1000 mm og har kapasitet på opp til 3 meters lendge og 700 mm diameter.. Kom gjerne innom i vårt reine og moderne produksjonslokale i Osterøy Næringspark.

Vi ser at arbeidet med å etablere et tett og godt samarbeid mellom næringssliv og utdanningsmiljøet her på Osterøy bærer gode frukter. Jakta Metall ønsker å tilby unge fagfolk et godt arbeidsmiljø og anledning til å lære mye. Vi har dyktige medarbeidere som vil kunne gi faglig oppføling underveis og være med på å skape en trygg ramme for lærlinger og nye medarbeidere.


 Jakta Metall AS er lokaliser i Osterøy Næringspark på Hauge (se kartet nedenfor).

• Fra Osterøybrua til Jakta Metall er det kun 12 minutt å kjøre. • Og fra Arna til Jakta tar det ikke mer enn ca 20 minutt. Dette er garantert fritt for rushtrafikk. Så om du er opptatt av reisetid til/fra jobben, så er Jakta Metall et godt alternativ for CNC-operatører bosattt i store deler av Bergen. • Fra Nesttun til Hauge tar det ca 30 minutt å kjøre, hovedsaklig motsatt vei av rushtrafikken. Om et par år er Osterøybrua nedbetalt. Da blir det enda mer gunstig å jobbe på Osterøy. • Fra Åsane, via Breistein og ferja, tar det ikke mer enn 30 minutt.

• Vi er spesielt interessert i kontakt med deg som bor her på Osterøy og som har evne og vilje til å lære. Jakta er en bedrift som gjerne legger til rette for individuell opplæring. Målet for oss vil være å trene opp nye medarbeidere til å bli dyktige cnc-operatører. Vi har en helhetlig plan for kompetanseutvikling og bedriften har som mål å bli en av de beste opplæringsbedriftene i regionen. Og vi har spesielt ønske om å satse på lokale innbyggere som kan tenke seg å jobbe i en metallindustibedrift som satser ambisiøst på vekst og utvikling.

Om du er interessert i å møte oss, benytt gjerne kontaktskjemaet til høyre.

Ring oss gjerne via 56 19 33 33 eller send epost til: firmapost@jakta-metall.no

Velkommen til Jakta Metall AS!

Slik kommer du til Jakta Metall
Slik kommer du til Jakta Metall

Interessert i nye utfordringer?

Fornavn Etternavn
Mobilnr.
Velg det alternativet som passer best.
Skriv litt om hvorfor du tar kontakt.
* Felter merket med stjerne er obligatoriske

"Jakta Metall er den beste arbeidsplassen eg har hatt i mine 40 år i arbeidslivet"