Sammensatte deler

• Har dere produksjonsppdrag hvor deler både skal maskineres og sveises?

• Betyr det mye for deg hvilken finish produktene deres får?

• Ønsker du å gi produktene større verdi for deg og kundene dine?

Om svaret er ja på ett av disse spørsmålene mener vi at det har mye for seg å kontakte Jakta Metall. Vi har erfaring med maskinering som krever presisjon ned mot tusendels millimeter.

Sveiseavdelingen består av sertifiserte sveisere. Vårt fokus er: 1) at sveiseskjøter virkelig holder og 2) å sikre rask gjenoppretting av oksidert overflate.

Og skal overflaten blir skinnende blank og gi kunden mindre vedlikehold, er el-polering et  alternativ som gir synlig resultat, både på kort og lang sikt. El-polering gjør at overflaten blir skinnende blank (synlig) og at micro-overflaten blir slett (usynlig). Dette gir et tiltalende utseende og lave vedlikeholdskostnader. Les mer om el-polering for å finne ut hvilke fordeler det gir å behandle syrefaste deler på denne måten.

Sammensatte deler er Jakta Metall på sitt beste. Vi har bred erfaring med sveising av nipler og kombinerte deler som skal trykktestes. Vi har bygget opp et godt system for dokumenthåndtering og kan oppfylle strenge krav til sporbarhet og dokumentert kvalitetskontroll.